Kamps de Wild lanceert nieuw Used Equipment platform

Vanaf vandaag kunnen afnemers die op zoek zijn naar hoogwaardig gebruikte landbouwmachines terecht op het used equipment platform van Kamps de Wild. 

Kamps de Wild en de samenwerkende dealers, Bruggeman Mechanisatie BV, Landtech BV, De Kruyf Mechanisatie BV en De Vries Mechanisatie BV hebben elk hun eigen platform, waarmee het lokale aanbod op hun eigen website te vinden is. Dit aanbod wordt tevens getoond op de Reesink Used Equipment website van moederorganisatie Royal Reesink, waar Kamps de Wild deel van uitmaakt. De aangesloten bedrijven maken hierbij gebruik van een uitgebreide inspectie-app en een aangesloten voorraadmanagementsysteem, waardoor het totale proces van inruil tot en met verkoop volledig is gestroomlijnd.

Kwaliteit én lokale service “Op ons Used Equipment platform vind je kwalitatief goede gebruikte machines. Met onze lokale sales- en serviceorganisaties bieden we daarbij de mogelijkheid voor deskundig advies, onderhoud, onderdelen en ondersteuning”, legt Dick Melessen, directeur van Kamps de Wild Holding NL uit.

De voordelen van Reesink Used Equipment:

  • Complete inspectierapporten met foto’s
  • Inzage in onderhoudshistorie, wanneer de machine in onderhoud was bij een van de aangesloten dealers
  • Een gebruiksvriendelijke tool om snel de juiste machines te vinden
  • Lokale professionele sales- en serviceorganisaties voor productsupport, onderhoud, reparaties, onderdelen en financiering
  • Directe toegang tot het fabrieksnetwerk met originele onderdelen en softwareupdates

Breed portfolio in meerdere segmenten

Op www.ReesinkUsedEquipment.com is het totale machine aanbod van Royal Reesink te zien voor grondverzet, landbouw, intern transport en binnenkort ook landschappelijk onderhoud. Dit aanbod wordt de komende tijd aanzienlijk uitgebreid.

Bron: Kamps de Wild

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.